Projekter

PROJEKTER

Både EUROPEA Danmark og mange af EUROPEA-Danmarks medlemsskoler er jævnligt involveret i samarbejdsprojekter med danske eller udenlandske partnere. Deling af erfaringer og spredning af projektresultater bør være en naturlig del af alt projektarbejde, og de fleste bevillingsgivere kræver da oftest også en plan for formidlingsarbejdet.

Her på siden formidler vi erfaringer og resultater. Klik på linket nedenfor og følg anvisningerne, så laver vi en side til netop jeres projekt. I er også velkomne til at kontakte EUROPEA-Danmark for yderligere info eller med særlige ønsker til jeres projektside.

Gå til formularen

KONKURRENCER

Der er hvert år internationale konkurrencer, workshops og andre aktiviteter som elever kan deltage i. I nogle tilfælde er det arrangeret af EUROPEA International, men det kan også være andre organisationer der står for det.
EUROPEA Danmark sætter hvert år penge af til at støtte så det som hovedregel er gratis for elever at komme afsted. I mange tilfælde dækker vi også rejseudgifter for medfølgende lærer.

Følgende aktiviteter foregår typisk hvert år:
– AgrOlympics
– HortOlympics
– Kvægbedømmelse på SIA (Salon International de l’agriculture) i Paris: “The Young People’s Animal Judging Competition (CJAJ)”
– Forestry Skills

Desuden er der jævnligt pløjekonkurrence, og fra tid til anden elevworkshops o.l. i forbindelse med halvårsmøder i EUROPEA International.