Medlemsmøde og generalforsamling 2020

Bestyrelsen for EUROPEA Danmark indkalder til medlemsmøde og den årlige generalforsamling.

Medlemsmødet fra 10.00-12.00 giver dig tre aktuelle oplæg med viden og input til skolernes arbejde med internationalisering:

  • Først fortæller Jannie Henneberg Jørgensen om Strategiske partnerskaber i ERASMUS – og vi håber hun til den tid også tør løfte lidt af sløret for perspektiverne i den nye ramme for ERASMUS 2021-27. Jannie er specialist i strategiske partnerskaber under ERASMUS på kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer under Styrelsen for Forskning og Uddannnelse.
  • Dernæst fortæller Susanne Joel fra Asmildkloster Landbrugsskole om deres erfaringer med strategiske partnerskaber og internationale projekter i øvrigt.
  • Endelig kommer Hans Lehmann, vicedirektør EUC Syd med oplægget: Hvorfor skal vi ha’ en strategi for internationalisering på skolen?

Undervejs og inden frokost er der tid til spørgsmål og dialog.

Efter frokost har vi generalforsamling for EUROPEA, se vedhæftede. Der er valg til tre pladser i bestyrelsen, og vi opfordrer alle, der måtte være interesserede til at melde deres kandidatur. Har man spørgsmål er man altid velkommen til at ringe eller skrive. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamling (dvs. 27. januar). Forslag sendes til ahn@bygholm.dk

Vi håber at så mange som muligt af medlemmerne vil tage sig tid til at komme.

Af hensyn til forplejning beder vi om tilmelding via mail til Anders (ahn@bygholm.dk) senest den 30. januar. Der udsendes bilag umiddelbart efter denne dato.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *